متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1401/12/02
  • - تعداد بازدید: 34
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
دانشکده تغذیه و علوم غذایی

توصیه های تغذیه ای درخصوص بیماری آسم

توصیه های تغذیه ای درخصوص بیماری آسم

آسم یک بیماری مزمن تنفسی است که راه‌های هوایی ریه‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهد. دو مشکل اصلی در آسم وجود تورم و افزایش مخاط (التهاب) در راه‌های هوایی و فشرده شدن عضلات اطراف راه‌های هوایی (برونکواسپاسم) می باشد.
 
 

توصیه های تغذیه ای در بیماری آسم

-          مصرف روزانه حداقل یک لیتر مایعات جهت رقیق ماندن ترشحات

-          مصرف ماهی/دوبار در هفته به دلیل محتوای امگا 3 می تواند باعث کاهش سطح التهاب شود.

-          استفاده از مواد غذایی حاوی ویتامین E  : روغن زیتون، آووکادو، کنجد

-          استفاده از سبزیجاتی مثل کاهو، گشنیز، اسفناج، تربچه، هویج، جعفری، شلغم

-         استفاده از کلم بروکلی و آب کلم به دلیل محتوای سولفارافان

-         مصرف قهوه به دلیل وجود کافئین و گشاد نمودن مجاری هوایی در برخی افراد ممکن است اثرات مفیدی داشته باشد.

-         محدود کردن مصرف قند، شکر، غذاهای چرب، روغن جامد، نمک، فست فود

-          استفاده از لبنیات حاوی پروبیوتیک در رژیم غذایی

-          در بعضی از مطالعات دیده شده است که استفاده از مکمل منیزیوم به میزان 200 تا 400 میلی گرم میتواند از انقباضات ماهیچه نایژه جلوگیری کند.

-          ویتامین C (10 تا 30 میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن) ممکن است اثری مشابه آنتی هیستامین در بدن داشته باشد.

"راضیه حسینی"  کارشناس ارشد تغذیه بالینی دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها
  • کد خبری : 74641
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید